«L’inhabitable» de Laura Torres Bauzà

L’espai Oslo Graphic inaugura el proper dimecres 25 de gener a les 19:30 h l’exposició «L’inhabitable» de Laura Torres Bauzà.

La mostra recull una selecció de fotografies i dibuixos, a més a més del poemari que l’artista va escriure durant el procés de producció d’aquesta obra.

El poemari ha sigut publicat recentment per l’editorial Galerada, en motiu del Premi Amadeu Oller 2016 de poesia que li va ser atorgat a l’artista. Un dels premis literaris més importants del panorama poètic català i que es ve celebrant des del 1965 ininterrompudament.

Una proposta artística que es basa en un viatge per l’entorn més pròxim, amb la intenció de trobar-hi les característiques que aquest podria compartir amb la condició orgànica i temporal de la pròpia corporalitat humana.

Data: Del 25 de gener al 15 de març de 2017
Lloc: Oslo Graphic, C/ Mediterrània 4, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta