Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Hexàgon. 6 línies de fotografia documental» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Hexàgon. 6 línies de fotografia documental»

La sala d’exposicions de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles inaugura el proper dijous 1 de desembre a les 19h l’exposició «Hexàgon. 6 línies de fotografia documental», organitzada per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

«Hexàgon» és un conjunt de sis línies de fotografia documental; un format per mostrar la realitat que ens envolta. Si la fotografia sempre ha estat àmplia en la seva capacitat expressiva, el reportatge documental, per tal de mantenir la seva vigència, ha de mostrar la seva capacitat de continua renovació per abordar temàtiques socials des de diferents perspectives.

Els sis projectes fotogràfics mostren només una part d’aquesta diversitat de línies documentals. Podem trobar des del formalisme del retrat-reportatge de Sandra Gross Montserrat, la nuesa de l’objecte de Judit Domingo Sánchez, els valors narratius de Nagore Giménez, el fotoperiodisme de trinxera de Gonzalo Martínez Barceló, el diari de viatge de Juan Ignacio Genco, i la força de la instantània d’Oscar Bayona Pie.

Data: De l’1 al 23 de desembre de 2016
Lloc: Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles, C/ Comte d’Urgell 145, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta