Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«La Monumental sense toros» de Manel Sanz – Barcelona Photobloggers

«La Monumental sense toros» de Manel Sanz

L’hotel Eurostars Monumental inaugura el proper dimecres 23 de novembre a les 20 h l’exposició «La Monumental sense toros» de Manel Sanz.

La plaça de toros Monumental de Barcelona uneix arquitectura, tradició i futur, ja que està a l’espera que se li assigni un nou ús després de la Iniciativa Legislativa Popular que en 2011 va prohibir les curses de braus a Catalunya.

Manel SanzEl treball de Sanz és un homenatge a aquest edifici d’estil neomudéjar de principis del segle XX. La solitud dels seus espais remet a l’activitat que allí ha tingut lloc des de 1914. “He volgut explicar l’atmosfera d’un espai sense activitat taurina, on el silenci de l’arquitectura conviu amb la solitud del món del toro a Barcelona”, explica l’autor, que va captar aquestes imatges durant l’any 2011 i 2014.

Data: Del 23 de novembre de 2016 al 23 de gener de 2017
Lloc: Hall del Hotel Eurostars Monumental, C/ Consell de Cent 498-500, 08013 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta