Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Jornades «Documental Social Participatiu» – Barcelona Photobloggers

Jornades «Documental Social Participatiu»

La Virreina Centre de la Imatge acull els mesos de novembre i desembre les jornades «Documental Social Participatiu», unes trobades l’objectiu de les quals és crear un espai on es puguin compartir pràctiques artístiques i metodològiques vinculades directament al disseny, producció i realització de projectes participatius audiovisuals, tot generant un espai de reflexió, debat i aprenentatge transversal.

La plataforma Documental Social Participatiu és una iniciativa que s’articula a partir de la recerca i l’experimentació audiovisual. Les seves línies de treball conflueixen en la implementació de la recerca i acció participativa (IAP) com a procés de creació, i com una forma constructiva capaç de crear un nou model de coneixement i gestió de formes audiovisuals alternatives.

En l’actualitat són molts els agents vinculats a les pràctiques participatives que utilitzen l’audiovisual i la fotografia com a eines de treball, i des de la plataforma DSP-La Virreina s’inclou un espai de reflexió i intercanvi de pràctiques participatives amb entitats i productors de projectes participatius audiovisuals i fotogràfics.

  • SESSIÓ 1 – Dijous 17 de novembre a les 18 h: Fernando Hernández-Hernández, Pablo Zareceansky, Alice Monteil i Mireia Plans.
  • SESSIÓ 2 – Dijous 15 de desembre a les 18 h: Pau Coll, Daniel Miracle, Sílvia Cepero i David Fernández.erimentaltv.org, entre d’altres.

Data: 17 de novembre i 15 de desembre de 2016
Horari: A les 18 h
Lloc: La Virreina Centre de la Imatge, La Rambla 99, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta