Exposició “CLIC 2016”

El centre cívic Golferichs inaugura el proper dijous 10 de novembre a les 19.30 h l’exposició col·lectiva “CLIC 2016”.

La mostra “CLIC 2016” recull els projectes dels joves fotoperiodistes de Catalunya seleccionats en el concurs de fotografia i audiovisual CLIC 2016 i la presentació de la beca guanyadora del 2015, “Hungerland” d’Arianna Giménez Beltrán, que posa de manifest “com el capitalisme i el context polític que el sosté, empenyen la població a sobreviure al marge de drets vitals”.

Els treballs seleccionats, que abracen diverses inquietuds i interessos socials, són: “Un dia a Idomeni” de David González Sanz, “Essence du Bénin” de Francisco Javier Guiñales Gutiérrez, “Voluntariamente inconscientes” de Valentina Vacó González, “Treballar traspassant l’ocupació” de Núria Vilà Coma, “A contracorrent” de Júlia Tuxans Valls, “Banc expropiat de Gràcia”de Gonzalo Martínez Barceló, “Holocaust animal” de Berta Barnils i Gimeno, “How to Lock Europe” d’Àngel Joan Monlleó Marsal.

Data: Del 10 de novembre al 30 de desembre de 2016
Lloc: Centre Cívic Golferichs, Gran Via 491, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *