Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Photogenic Festival 2016 – Barcelona Photobloggers

Photogenic Festival 2016

Del 13 al 27 d’octubre se celebrarà a diferents espais del barri de Gràcia la segona edició de Photogenic Festival, un esdeveniment que aposta per la fotografia emergent de caràcter multidisciplinar.

Photogenic Festival pretén crear un ambient propici perquè es generin intercanvis, relacions, es trenquin barreres i es doni un apropament entre professionals, aficionats i la ciutadania en general. Així mateix, aquest projecte vol posar de manifest que la cultura no només es troba als grans centres d’arts ni és només un reclam turístic, és un dret de tots i per a tots.

En aquesta segona edició s’exposaran 30 projectes fotogràfics de diversos gèneres en comerços, locals i espais culturals. Com a col·laboració extraordinària del festival, les escoles de fotografia Grisart, IEFC i Elisava exposaran conjuntament dins la seu dels Lluïsos de Gràcia les millors obres dels seus alumnes.

Una altra de les activitats principals del festival són els workshops. Aquests tallers estaran guiats per professionals de la fotografia i influencers del món de les xarxes socials, com Hector Ges & Victor Supertramp o Cristina Otero. Per altra banda, el festival comptarà amb grans professionals de la fotografia com Antoni Bernad, Manel Esclusa, Carlos Pericás, Colita o Peret, per impartir diferents conferències.

Per aquesta segona edició s’han incorporat noves activitats dirigides a públics de totes les edats afins al món de la fotografia. Entre aquestes activitats paral·leles es troben visionat de documentals, Drink&Click i un concurs d’Instagram.

Si voleu estar al dia de totes les novetats que vagin sorgint entorn d’aquest festival us recomanem que us feu fans de la seva pàgina a Facebook.