“Terra de somnis” de Cristina García Rodero

El CaixaForum acull del 20 de setembre de 2016 al 8 de gener de 2017 l’exposició “Terra de somnis” de Cristina García Rodero.

Cristina García Rodero“Terra de somnis” recull un reportatge realitzat per l’autora a Anantapur l’any 2015 per encàrrec de l’Obra Social ”la Caixa”. Obstinada i desmesurada, García Rodero s’ha submergit en aquest món, fonent-se en l’alegria i el sofriment dels qui cobreixen amb color i elegància els clarobscurs de la seva pròpia existència. A través de les 80 fotografies de gran format que s’exposen, es vol donar veu a les dones d’Anantapur i posar en relleu el seu poder de transformació de les comunitats on viuen.

Data: Del 20 de setembre de 2016 al 8 de gener de 2017
Lloc: CaixaForum, Av. Marquès de Comillas 6-8, 08038 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament

Una reflexión sobre ““Terra de somnis” de Cristina García Rodero

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *