«La Transició des del carrer, 1976-1979» de Manel Armengol

El Centre d’Art Contemporani Can Sisteré inaugura avui dijous 2 de juny a les 20h l’exposició «La Transició des del carrer, 1976-1979» de Manel Armengol.

Manel ArmengolLa mostra reuneix una selecció d’imatges que donen testimoni de l’època: les lluites socials, les reivindicacions, els paisatges urbans i els personatges de Barcelona a les acaballes de la dècada dels setanta.

Armengol és l’autor d’una de les fotos més conegudes i reproduïdes d’aquell període: la càrrega dels grisos contra els manifestants per l’amnistia que va tenir lloc l’1 de febrer de 1976 al passeig de Sant Joan de Barcelona. La imatge es va convertir en una icona, una denúncia de la repressió política, arreu del món.

Data: Del 2 de juny al 24 de juliol al de 2016
Lloc: Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, C/ Sant Carles s/n, 08921 Santa Coloma de Gramenet (mapa)
Preu: Entrada gratuïta