Exposició «Si són flors»

La galeria Trama inaugura el proper dijous 12 de maig a les 19.30h l’exposició «Si són flors».

La mostra és un homenatge al desaparegut fotògraf Toni Catany, artista de la galeria. Es tracta d’una exposició que pretén donar visibilitat a una temàtica recurrent durant la seva llarga trajectòria artística: les flors, un motiu que l’artista va desenvolupar des de principis dels anys 70 i especialment els 80, moment on va crear imatges que avui dia són una empremta emblemàtica de l’artista i que evolucionen des d’un estil gairebé «barroc» fins a les composicions enormement subtils i poètiques de l’última exposició que l’artista va realitzar, «Altars profans», presentada el 2013 a la galeria.

A més, la mostra es complementa amb les obres de dos fotògrafs que el mateix Catany admirava: Frazier King i Carla van de Puttelaar, que també treballen freqüentment el tema de les flors. Es tracta per tant d’un diàleg entre tres artistes sobre un mateix tema. Com s’aprecia en la mostra, totes les fotografies parlen del mateix, dels sentiments més profunds, de la vida i de la mort i probablement aquest és el nexe que tenen en comú els tres fotògrafs.

Data: Del 12 de maig al 14 de juny de 2016
Lloc: Galería Trama, C/ Petritxol 8, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta