Slideluck Barcelona X

Fa unes setmanes s’obria la convocatòria de la desena edició de Slideluck Barcelona, en l’organització del qual participen alguns membres de Barcelona Photobloggers. L’objectiu de Slideluck és que tothom gaudeixi al màxim del gust i la vista. Com? Primer amb una projecció de treballs fotogràfics de diferents autors, tant aficionats com professionals, i a continuació, amb un sopar el menú del qual és imprevisible i variat ja que cada assistent aporta un plat per compartir amb la resta.

Slideluck Barcelona

Es projectaran els treballs de Felipe Abreu, Toni Amengual, Marcelo Aurelio, Xavi Bou, Marco Castelli, Christian Claveria, Marina Colás, Marika Dee, Xavier Erruz, Laura García Berlanga, Daffke Hollstein, David Martínez Pastor, Federico Merlo, Celeste Ortiz, Juan Rodríguez Morales y Marco Tiberio.

Us esperem el proper divendres 13 de maig al centre cívic Pati Llimona a les 21h. No oblideu que és un esdeveniment participatiu. Porteu la vostra famosa truita, les vostres saboroses croquetes, o aquell pastís que us va ensenyar a cuinar la vostra àvia. I, com no, com en anys anteriors comptarem amb cerveses fresquetes de Brooklyn Brewery. Ens veiem!

Data: Divendres 13 de maig de 2016
Horari: A les 21h
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta (els assistents han d’aportar una contribució gastronòmica)