Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Colors» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Colors»

El proper dijous 12 de maig a les 19h s’inaugura al centre cívic Guinardó l’exposició «Colors» del col·lectiu Ull de Peix.

La història de la fotografia ha estat realitzada en blanc i negre. Walker Evans va dir «la fotografia en color és vulgar». L’arribada del suport digital ha possibilitat que la fotografia en color passi d’estar relegada d’un segon pla a ocupar el lloc central dins el panorama fotogràfic. Brassaï, que durant molt temps va ser obertament hostil al color, va canviar el seu punt de vista i va dir «si es vol fer fotos en color no cal partir del tema, d’un assumpte, d’un document de color, sinó del color en sí».

Aquest és l’objectiu d’aquesta exposició, que el color es converteixi en el motiu principal de la fotografia, el color com a element expressiu per ajudar a explicar una història (visualment) o per comunicar-se a nivell emocional. El color és a tot arreu… La vida és color.

Data: Del 12 al 24 de maig de 2016
Lloc: Centre Cívic Guinardó, Ronda Guinardó 101, 08041 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta