Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Distinció. Un segle de fotografia de moda» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Distinció. Un segle de fotografia de moda»

El Museu del Disseny acull del 26 de novembre de 2015 al 30 d’abril de 2016 «Distinció. Un segle de fotografia de moda», una exposició sobre un gènere fotogràfic poc estudiat.

Per primera vegada es mostra una part important de la col·lecció de fotografia de moda que el museu ha creat en els darrers temps. Aquesta exposició en subratlla la singularitat, l’originalitat i la influència, que s’estén a múltiples aspectes de la nostra vida. Quins han estat els trets comuns de la fotografia de moda al llarg del temps? Com ha evolucionat? Per què exerceix una fascinació tan gran? Per a explicar-ho, el comissari Juan Naranjo ha triat el concepte de Distinció, que té un doble sentit: l’elegància –que és un tret intrínsec de la moda- i la diferència, que connecta amb les avantguardes artístiques. Des de l’època del modernisme –quan les revistes impreses en papers d’alta qualitat van començar a reproduir fotografies de models i vestits— fins als mitjans digitals actuals: seducció, provocació i glamur.

Tots els grans noms de la fotografia de moda, a Catalunya i Espanya: Josep Sala, Leopoldo Pomés, Oriol Maspons, Manel Esclusa, Maria Espeus, José Manuel Ferrater, Antoni Bernad, Manuel Outumuro, Txema Yeste, Eugenio Recuenco o Sergi Jasanada, entre d’altres.

Data: Del 26 de novembre de 2015 al 30 d’abril de 2016
Lloc: Museu del Disseny, Plaça de les Glòries 37-38, 08018 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament