Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Pinhole Barcelona» de Xavi Bassols – Barcelona Photobloggers

«Pinhole Barcelona» de Xavi Bassols

La sala d’espera del CAP Encants, que es troba dins del CAP Maragall, acull fins el 30 de novembre l’exposició «Pinhole Barcelona».

Xavi Bassols«Pinhole Barcelona» es un projecte personal nascut de la mà de Xavi Bassols, un infermer, que aprofitant l’empenta que dona fer 40 anys, sent la necessitat d’un gir vital. Agafant les agulles pròpies de la seva professió, els hi dona un nou ús, el de fer forats a caixes fosques, convertint-les en càmeres estenopeiques, fent així de la seva passió una nova professió… la fotografia artesanal.

«Pinhole Barcelona» son fotografies artesanals, fetes amb càmeres obscures, revelades i positivades una a una manualment, amb els mètodes químics del segle passat. Bassols captura la llum natural de Barcelona sense filtres ni lents i se’n va amb tu… una aventura.

Data: De l’1 d’octubre al 30 de novembre de 2015
Lloc: CAP Maragall, Passeig Maragall 52-54 – 5a planta, 08041 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta