Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php:800) in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 265
Arts Libris 2015 – Barcelona Photobloggers

Arts Libris 2015

Arts Libris arriba a la seva sisena edició, després d’haver aconseguit una molt bona resposta en les edicions precedents.

Per primera vegada, els fotollibres comptaran amb una secció especial amb tota la primera planta d’Arts Santa Mònica. Entre els noms que hi seran presents en aquesta edició destaquen Ca l’Isidret Edicions, Ediciones Anómalas, Editorial RM, múltiplos, Natasha Christia, Arnau Blanch i Rafael Arocha, Steidl, Terranova, The Folio Club o Tinta Invisible.

Tanmateix, els llibres d’artista i altres formats afins com les edicions d’artista, i la gran varietat de «printed matter» creades per artistes al segle XX i XXI recuperen el protagonisme per convertir‐se en la primera i més important raó de ser d’Arts Libris.

L’extens programa d’activitats inclou una exposició que mostrarà el treball fotogràfic de l’actriu Jessica Lange i una altre amb mig centenar de llibres d’artista, fotollibres i llibres de referència. També se celebrarà el II Simposi Internacional sobre Edició i Col·leccionisme que reunirà a una important mostra de professionals del sector. I un any més s’atorgarà el Premi Arts Libris‐Fundació Banc Sabadell.

Arts Libris comptarà en aquesta edició amb un nou espai: l’Speakers’ Corner, una plataforma dinàmica i flexible per a la discussió, difusió i intercanvi dels editors participants. L’Speakers’ Corner del dissabte 25 estarà dedicat en exclusiva al fotollibre.

En aquesta edició Arts Libris arrenca amb una novetat: vol donar suport a aquest sector amb la realització de nous projectes editorials, per això editarà el primer llibre d’artista que serà l’origen d’una futura Sèrie AL. El mexicà Iñaki Bonillas serà l’autor del número 0 d’aquesta sèrie que serà presentat durant la fira.

Data: Del 23 al 26 d’abril de 2015
Lloc: Arts Santa Mònica, La Rambla 7, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: 4€. Nens fins a 12 anys i diada de Sant Jordi entrada gratuïta.