«Alegoria de la flor» de Nicole Gagnum

La Casa de la Paraula inaugura el proper dilluns 13 d’abril a les 19:30h l’exposició «Alegoria de la flor» de l’artista Nicole Gagnum.

Gagnum presenta una sèrie de fotografies que descriuen la metamorfosi d’una flor en tot el seu desplegament vital. Aquest és un dels temes més recurrents de la producció artística de l’autora, que ha explorat el discurs formal i simbòlic de la flor a través de la pintura, el dibuix, la fotografía o les video-instal·lacions.

Les imatges, treballades des de l’exquisitesa i la sofisticació, il·lustren el clímax de la plenitud, però a la vegada mostren una bellesa inquietant i enigmàtica que anuncia de forma velada l’acidesa i l’amargor de l’esdevenir de l’existència.

Data: Del 13 d’abril al 15 de maig de 2015
Lloc: La Casa de la Paraula, C/ Rosselló 154, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta