Exposició «Pere Formiguera. Ars photographica»

En ocasió del primer aniversari de la mort del fotògraf Pere Formiguera, la ciutat de Sant Cugat organitza l’Any Pere Formiguera, per homenatjar el fotògraf, artista i escriptor santcugatenc.

El Centre d’Art Maristany inaugura el proper dimecres 4 de març a les 19 h l’exposició «Pere Formiguera. Ars photographica». Aquesta mostra vol fer un recorregut per les obres més importants de Formiguera al llarg de la seva trajectòria creativa i fotogràfica, centrant-se en els aspectes d’originalitat i renovació de la fotografia com a expressió artística, que li comportà el reconeixement internacional de la seva obra.

Data: Del 4 de març al 29 de juny de 2015
Lloc: Centre d’Art Maristany, C/ Àngel Guimerà 2, 08172 Sant Cugat del Vallès (mapa)
Preu: Entrada gratuïta