Exposició «Jordi Casañas, 21 fotografies»

L’espai El Quadern Robat inaugura el proper dijous 5 de març a les 19 h l’exposició «Jordi Casañas, 21 fotografies».

Les fotografies de Jordi Casañas sorgeixen d’una idea preconcebuda transformada en accidentalitat. Són imatges conceptualment premeditades però formalment atzaroses. L’autor busca en les imatges allò que Roland Barthes qualificava com el «punctum»: un detall, una cosa íntima que ens sorprengui a través d’una presència inoportuna, que ens inquieti, però que sobretot ens permeti reflexionar a partir d’un suggeriment. A partir d’aquesta premissa, Casañas desenvolupa un treball que ens descobreix una imatge sorprenent del nostre entorn. A través de la seva gran capacitat d’observació, ens desvetlla situacions estranyes, paradoxes absurdes i coincidències sorprenents que atorguen una nova dimensió a la realitat aparentment prosaica del nostre dia a dia.

Data: Del 5 de març al 29 de maig de 2015
Lloc: El Quadern Robat, C/ Còrsega 267 – principal 2 B, 08008 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta