Visionat de portfolis amb Juan de Dios Pérez, Laura Covarsí i Walter Astrada

Els fotògrafs Juan de Dios Pérez, Laura Covarsí i Walter Astrada realitzaran el 13 de març a les 18:30h un visionat de portfolis en el centre cívic Pati Llimona dins el marc del festival Enfocats 2015.

Podeu presentar el vostre projecte fotogràfic o participar-hi com a públic. Per presentar un projecte cal inscriure’s abans de l’11 de març al mateix centre cívic. Cal aportar el projecte fotogràfic en CD o llapis de memòria, amb les fotos en format JPG en baixa resolució sense cap tipus de muntatge, una descripció escrita del projecte, el CV del fotògraf/a i la fitxa sol·licitud Visionat Portfolis 2015 omplerta.

Accediran al visionat els 8 millors projectes presentats. Entre tots els projectes visionats se’n seleccionarà un per entrar a la programació d’exposicions del centre cívic.

Més informació a:

Enfocats 2015