Exposició «Objectiu►BCN. Retratem la ciutat»

La Virreina Centre de la Imatge presenta el proper dimecres 3 de desembre a les 19 h el resultat del projecte «Objectiu►BCN. Retratem la ciutat», una iniciativa de la xarxa de Centres Cívics de Barcelona que pretén compondre un retrat fotogràfic plural de la ciutat.

«Objectiu►BCN. Retratem la ciutat» és un projecte de fotografia documental que s’ha dut a terme en 12 centres cívics amb un programa de classes teòriques, sessions pràctiques i sortides fotogràfiques impartides per fotògrafs de reconegut prestigi internacional com ara Samuel Aranda, Fernando Moleres, Walter Astrada, Moises Saman, Emilio Morenatti, Toni Amengual, Juan Manuel Castro Prieto i Txema Salvans.

Entre els mesos de febrer i juny de 2014, dos centenars de ciutadans han participat en el projecte, recorrent a peu els deu districtes urbans de Barcelona per retratar un tema o un aspecte concret de la ciutat.

El resultat del projecte és la creació d’un relat visual col·lectiu de Barcelona a través de més de cent imatges que ara es presenten a La Virreina Centre de la Imatge.

Data: Del 4 de desembre de 2014 al 25 de gener de 2015
Lloc: La Virreina Centre de la Imatge, La Rambla 99, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta