Exposició «OnBarcelona»

En el marc del festival DOCfield>14, Fotografía documental Barcelona, l’Escola d’Art Superior de Disseny Serra i Abella acull del 19 de maig al 18 de juliol l’exposició col·lectiva «OnBarcelona»

La mostra reuneix una selecció de deu reportatges fotogràfics i dos llibres d’autor. Mar Badal, Macarena Catalán, Judit Díaz, Esmeralda Gámez, Lorena García, Marcelina Mace, Martina Matencio, Noa Morales, José Navarrete, Andrea Navarro, Marc Segura i Lara Stolzenberger ens descobreixen visions de la ciutat: vides, persones i relacions diferents, mons i entorns inhabituals, fora de la Barcelona oficial i turística.

Data: Del 19 de maig al 18 de juliol de 2014
Lloc: EASD Escola d’Art Superior de Disseny Serra i Abella, C/ Jerusalem 2b, 08902 L’Hospitalet de Llobregat (mapa)
Preu: Entrada gratuïta