Festimatge 2014

Del 5 al 27 d’abril, Calella torna a convertir-se en la ciutat de la imatge, punt de trobada obligat per a tots aquells que estimen la fotografia i el cinema. Per al certamen d’enguany s’ha programat una quarantena d’exposicions de fotografia, tallers i projeccions de curtmetratges i pel·lícules que es podran veure en diferents espais del municipi.

El tret diferenciador del Festimatge és que incorpora activitats tant de cinema com de fotografia, característica que el fa ser únic a Espanya i el converteix en un referent del sector de la imatge fixa i en moviment. Així, durant el mes d’abril Calella és imatge, imatge en moviment i soroll o imatge estàtica i en silenci; però, en definitiva, imatge per gaudir del valor i la força de la mirada de l’altre.

Més de 3.500 fotografies de 360 autors de tot el món participen al XXXVIII Trofeu Torretes de Fotografia. A això cal afegir les exposicions que es troben repartides per tot el municipi, 30 de les quals es poden visitar a l’espai de La Fàbrica, entre les que cal destacar “Transicions” d’en Manel Armengol que ocuparà la Sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell.