Exposició “Barcelona mira en negre”

La galeria Valid Foto inaugura el proper dimecres 29 de gener a les 20h l’exposició col·lectiva “Barcelona mira en negre”.

De segur que quan llegiu una novel·la negra ambientada a Barcelona no us podeu estar d’imaginar una escena o una altra, reproduint en la vostra ment els escenaris que tan bé coneixeu. També ho han fet els deu fotògrafs que participen en aquesta exposició, que han convertit en imatges deu novel·les negres ambientades en els racons més foscos de la ciutat. Imatges de la negrocriminalitat barcelonina.

Albarrán-Cabrera interpreten “Los mares del sur” de Manuel Vázquez Montalbán; Álvaro Sánchez Montañés interpreta “La mort del corredor de fons” de Jordi de Manuel; Berta Vicente interpreta “El sonido de la noche” de Xavier B. Fernández; Faustí Llucià interpreta “Crónica sentimental en rojo” de Francisco González Ledesma; Gabriele Merolli interpreta “Cop a la Virreina” d’Andreu Martín i Carles Quílez; Joan Teixidor interpreta “L’estiu de les joguines mortes” de Toni Hill; Lea Tyrallová interpreta “No llames a casa” de Carlos Zanón; Miguel Ángel Nalda interpreta “Don de lenguas” de Rosa Ribas; Montse Campins interpreta “Drecera al paradís” de Teresa Solana i Nati Martínez interpreta “Un día volveré” de Juan Marsé.

Data: Del 29 de gener al 8 de març de 2014
Lloc: Galeria Valid Foto, C/ Buenaventura Muñoz 6, 08018 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta