«Paisatges de pressió» de Kathrin Golda-Pongratz

La Fundació Joan Miró acull del 20 de gener al 18 de maig l’exposició «Paisatges de pressió» de l’arquitecta i fotògrafa Kathrin Golda-Pongratz.

Kathrin Golda«Paisatges de pressió» parteix de la convicció que les polítiques d’estructuració territorial responen principalment a la lògica de l’economia global i en conseqüència converteixen qualsevol territori metropolità en objecte d’especulació. En els darrers dos anys, els terrenys agrícoles periurbans més fèrtils del Prat de Llobregat van ser designats momentàniament al projecte transnacional d’Eurovegas. Les fotografies de Golda-Pongratz ofereixen una nova mirada a aquests paisatges sotmesos a pressió i donen lloc a una reflexió sobre polítiques territorials, processos de desenvolupament urbà i les múltiples facetes de la productivitat d’un territori.

Data: Del 20 de gener al 18 de maig de 2014
Lloc: Fundació Joan Miró, Avinguda de Miramar 1, 08038 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament