«Ophelia» de Mireia Alises

El centre cívic Pati Llimona inaugura el proper dijous 14 de novembre a les 19:30h l’exposició «Ophelia» de la fotògrafa Mireia Alises.

Mireia Alises«Ophelia» és un projecte fotogràfic i audiovisual centrat en l’ofec, l’angoixa que sentim en molts moments de la nostra vida davant les diferents circumstàncies a les que ens toca enfrontar‐nos en el nostre dia a dia: La ciutat i el seu ritme frenètic, la soledat, les relacions personals, dubtes existencials, creixement personal… Aquestes circumstàncies moltes vegades ens superen i ens fan sentir éssers minúsculs, solitaris, incompresos… produint‐nos en molts casos una sensació d’ofec i d’angoixa de difícil escapatòria.

Data: Del 14 de novembre al 9 de desembre de 2013
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta