Taller «Des de l’interior»

El fotògraf Faustí Llucià impartirà el dissabte 30 de novembre un taller que porta per títol «Des de l’interior».

L’objectiu del taller és entendre com es forma la imatge i com podem controlar i aplicar els conceptes de perspectiva, els formats fotogràfics, lents, distància focal, correccions i distorsions de la imatge, pla focal, profunditat de camp…

Per facilitar la comprensió es treballarà dins d’una habitació convertida en càmera fosca, controlant la projecció de la imatge i establint la relació entre exterior i interior en la formació de la imatge. Continuant amb el procés fotogràfic, es realitzarà la captura de la imatge dins de la mateixa habitació i es farà el procés de revelat de la imatge.

D’aquesta manera, es passarà de l’experiència de veure a la de memoritzar a través de la fotografia. La idea del taller és que l’alumne, d’una forma totalment visual i vivencial, comprengui el funcionament de la càmera i el seu procés partint del funcionament de l’ull i de la mirada.

El taller, organitzat per espaifotografic.cat, es realitzarà al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt. El preu és de 50€ només el taller i 70€ amb el dinar inclòs.

Més informació a:

espaifotografic.cat