Aclam Foto, lloguer de material fotogràfic

En moltes ocasions, ens sorgeix una feina o un viatge per al qual necessitem una càmera, un objectiu o un accessori fotogràfic concret, però no volem desemborsar una gran quantitat de diners per una eina que només farem servir en comptades ocasions.

El lloguer d’equip fotogràfic és un negoci que porta anys funcionant amb èxit a països com ara els EUA o el Regne Unit. A la nostra ciutat trobem Aclam Foto. Situat al número 201 del carrer Consell de Cent, aquest establiment està destinat tant per a professionals com aficionats avançats que volen disposar del millor material per realitzar els seus projectes de manera temporal. Per un preu inferior al seu cost original podem llogar una gran varietat de material de primera qualitat i utilitzar durant un període determinat. A Aclam Foto podem trobar respatllers digitals Phase One, càmeres Hasselblad, Nikon i Canon d’última generació i també un ampli assortiment d’objectius i accessoris.

Aclam Foto estrena ara una nova web amb noves i millors prestacions per als seus usuaris. Amb una interfície clara i senzilla la nova web ve carregada de novetats, entre elles, el pressupost online que permet als usuaris poder gestionar el lloguer directament des de la web sense necessitat d’intermediaris. També es pot consultar el cost total del lloguer i repetir el pressupost tantes vegades com sigui necessari i, només si l’usuari vol, finalment sol·licitar la reserva.

Per navegar i buscar ja no cal registrar-se, ara només és necessari en el cas de voler enviar una sol·licitud de reserva. D’aquesta manera l’usuari no registrat pot consultar lliurement tota la informació sense cap restricció. De la mateixa manera, es poden conèixer les condicions de contractació.

Us recomanem que us feu fans de la pàgina a Facebook de la botiga si voleu estar al corrent de totes les novetats.