Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php:800) in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 265
Convocatòria “Slideluck Barcelona VII” – Barcelona Photobloggers

Convocatòria “Slideluck Barcelona VII”

Desprès de l’èxit de la passada edició, per tercera vegada, Barcelona Photobloggers, el centre cívic Pati Llimona i Slideluck col·laboren per una nova edició de l’esdeveniment artístic i gastronòmic, que se celebrarà el 31 de març dins de la programació del festival PICS.

Slideluck és una iniciativa que neix l’any 2000, a la costa oest dels Estats Units, de la mà de Casey Kelbaugh, i s’ha celebrat amb gran èxit a diferents ciutats del món com ara Nova York, Berlín, São Paulo, Madrid, Londres, Bogotà i Milà. El nom ve de “slideshow”, projecció i de “potluck”, una paraula sense traducció literal al català que fa referència a una reunió on cada convidat porta un plat per compartir.

L’objectiu de Slideluck és crear un punt de trobada fora dels circuits públics i privats habituals, sense finalitats lucratives ni comercials on, a més de la projecció de treballs fotogràfics i artístics, tots els convidats han d’aportar una contribució gastronòmica.

L’esdeveniment comença amb la projecció consecutiva de tots els treballs, amb una duració individual màxima de 5 minuts, seguida d’un sopar on es comparteix el menjar que els convidats han portat. Entre els fotògrafs que han participat en alguna de les edicions de Slideluck al voltant del món es troben Elliot Erwitt, Alec Soth, Alessandra Sanguinetti, Edward Burtynsky, Todd Hido, Nina Berman, Alex Majoli, Bruce Gilden, Vincent Laforet, Paco Elvira, Txema Salvans, i molts més.

Us animem a que ens envieu els vostres treballs fotogràfics. Busquem projectes que tinguin una clara unitat temàtica i conceptual, sense restriccions tant en la tècnica fotogràfica usada com en el tema triat. Volem veure bons treballs, però no heu de limitar-vos a una simple seqüència d’imatges; no tingueu por a experimentar amb la música i la narrativa. La nostra recomanació és que una projecció inclogui entre 15 i 40 imatges i no duri més de 5 minuts. Les projeccions poden incorporar petits fragments de vídeo, no obstant això, les fotografies hauran de ser les protagonistes.

Aquest any, per primera vegada, hem posat una tarifa de 5 € (pagable a través de PayPal) per enviar les propostes de projeccions. La recaptació d’aquesta tarifa va completament destinada a cobrir les despeses d’organització i producció de l’esdeveniment, així com a la promoció dels treballs seleccionats en altres activitats fotogràfiques.

Aquí trobareu les instruccions que heu de seguir per enviar una proposta. La data límit per a enviar els vostres treballs és el 6 de març. Si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb l’organització mitjançant un correu electrònic a barcelona@slideluckpotshow.com.

Si voleu estar al dia de totes las novetats d’aquest esdeveniment us aconsellem que us feu fans de la seva pàgina a Facebook.

Més informació a:

Slideluck Barcelona VII