«Entre la platja i la ciutat: personatges» de Tona Rossell

El centre cívic Golferichs inaugura el proper divendres 1 de març a les 20h l’exposició «Entre la platja i la ciutat: personatges» de la fotògrafa Tona Rossell.

Tona RossellAquesta mostra és el resultat de diversos passejos realitzats per l’autora durant l’hivern per les platges de Barcelona a la recerca de la tranquil·litat i la llibertat que es respira en elles. Concretament, l’àmplia franja de paviment i de sorra que separa la ciutat del mar resulta ser per a Rossell un espai molt interessant per la diversitat d’opcions personals que s’hi donen. En aquest projecte l’autora ha tractat de copsar la compenetració entre els personatges i el seu entorn. Són fotos que busquen més la incertesa que la descripció, la implicació emotiva que la transmissió de fets concrets.

Data: De l’1 de març al 5 d’abril de 2013
Lloc: Centre Cívic Golferichs, Gran Via 491, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta