Exposició «Miquel Nauguet. Constructor d’imatges»

El proper dimecres 6 de febrer a les 18:30 h, dins el marc de la Setmana Cultural de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, s’inaugura l’exposició «Miquel Nauguet. Constructor d’imatges».

Aquesta exposició, presentada en el mes d’octubre passat al seu poble natal de Sant Celoni, arriba ara a la seva altra casa que per Nauguet va ser l’IEFC. Es fa així homenatge a la memòria de qui ha estat professor i també director del Departament de Documentació i Investigació de l’institut.

L’exposició consta de documents personals que mostren les seves aficions: les càmeres fotogràfiques de disseny propi, la seva experimentació i investigació sobre les tècniques antigues, fotografies de la seva càmera gegant, i la diversitat de la seva obra fotogràfica.

Data: Del 6 al 28 de febrer de 2013
Lloc: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte d’Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta