«Tempelhof… Punt de sortida» de David Pujardó

El proper divendres 9 de novembre a les 20 h s’inaugura al centre cívic Golferichs l’exposició «Tempelhof… Punt de sortida» del fotògraf David Pujardó.

Berlín, és i ha estat una ciutat molt particular. Partida i repartida entre els vencedors de la Segona Guerra Mundial acaba sent una illa dins d’un país (República Democràtics d’Alemanya). Curiosament aquesta illa encerclada per un mur és desitjada per bona part dels habitants que viuen al voltant, quan es més habitual és que qui està dins del mur sigui qui vol sortir-ne… però qui és dins i qui és fora? La realitat és que el principal punt de sortida d’aquesta illa és l’aeroport construït al seu interior… Tempelhof, avui ja destinat a altres afers.

Data: Del 9 de novembre al 28 de desembre de 2012
Lloc: Centre Cívic Golferichs, Gran Via 491, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta