«Ombres i sorra» d’Ernest Manzano

Fotoespai Barcelona Centre d’Imatge inaugura el proper dimarts 6 de novembre a les 20h l’exposició «Ombres i sorra» del fotògraf Ernest Manzano.

«De sempre –diu Manzano–, el desert ha exercit un poder d’atracció sobre mi, un sentiment primigeni, com una cosa que sempre ha estat aquí i que et va cridant. Enmig d’un circ de dunes, seus a admirar un paisatge que, en un primer moment, sembla erm i desolador. Observes i descobreixes successions de formes sinuoses que, encara que semblen seguir un patró, mai són iguals. El vent et xiuxiueja alguna cosa a cau d’orella. Cap al tard, el sol, comença el camí inexorable cap al món de les ombres, antiga creença egípcia. durant un lapse de temps es reinventa amb un nou dibuix d’ombres i sorra. Ja està; l’esperit del desert s’ha fet amo dels teus sentits, t’ha atrapat i ja no et deixarà mai. Aquestes fotos reflecteixen aquest moment. Si, crec haver-ho aconseguit, he caçat part d’aquesta essència, en la meva memòria, els meus sentits… si, ho he fet… de sobte, el vent xiuxiueja en la meva oïda… potser és al revés.»

Data: Del 6 al 30 de novembre de 2012
Lloc: Fotoespai Barcelona Centre d’Imatge, C/ Coroleu 74, 08030 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta