Exposició d’alumnes de GrisArt

El Punt Multimèdia acull del 5 al 29 de setembre una exposició d’alguns dels projectes finals del curs de postproducció professional impartit a GrisArt-Escola Superior de Fotografia. La mostra recull els treballs “Freaks” de Raquel Cepeda, “Nines” de Núria Gas i “En carne y hueso” de Guillermo Molinero.

En les tres sèries exposades la dona és el “motiu” fotogràfic a partir del qual els autors reflexionen sobre temes diversos, que conflueixen en un de més general: la importància que la societat atorga a l’aparença externa i als estereotips.

Data: Del 5 al 29 de setembre de 2012
Lloc: Punt Multimèdia, C/ Muntadas 5, 08014 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *