III Convocatòria d’Arts Visuals La Casa Elizalde

La Casa Elizalde obre la tercera convocatòria de la beca d’Arts Visuals. L’objectiu d’aquesta convocatòria és estimular la creació en arts plàstiques i visuals, el treball interdisciplinari i la reflexió crítica sobre la societat contemporània, mitjançant la coproducció d’una exposició a partir del tema proposat.

‘Missió Possible’ és el punt de partida i el lema d’aquesta tercera edició que poden participar-hi artistes i col·lectius que estiguin vinculats amb la ciutat de Barcelona, independentment de la seva edat o nacionalitat. La beca-convocatòria té una dotació econòmica de 6.000 euros destinada a la producció d’un projecte seleccionat amb criteris de qualitat tècnica, originalitat, viabilitat i adequació a la temàtica proposada.

El centre cerca projectes de qualsevol de les disciplines artístiques (pintura, escultura, fotografia, il·lustració, vídeo, instal·lació, performance, etc.) independentment de la tècnica utilitzada. Els projectes seleccionats seran exposats al centre.

Més informació a:

Casa Elizalde