Taller “El diari fotogràfic: l’amor i l’odi, la vida en estat pur!”

La fotògrafa Tanit Plana impartirà del 17 al 22 de juliol un taller que porta per títol “El diari fotogràfic: l’amor i l’odi, la vida en estat pur!” a la Fabra i Coats.

Aquest taller proposa la fotografia com a llenguatge per donar vida a les idees i als sentiments que transiten dins els relats, convertint-les en coses físiques, traient-les del cap i del pit per poder-les observar des d’una una certa distància, donant-los vida per poder-ne fer projectes.

La mirada i el punt de vista, la narració fotogràfica i l’edició seran les eines que es faran servir. Els alumnes s’endinsaran en el gènere del diari fotogràfic a través de la història. Cada assistent s’auto-editará un petit diari fotogràfic que l’ajudarà a desenvolupar la creativitat i la seva expressió personal.

Més informació a:

Creadors sense vacances