Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Lesbianes i molt més» de Hanna Jarzabek – Barcelona Photobloggers

«Lesbianes i molt més» de Hanna Jarzabek

Polònia promou amb força un model tradicional de la família, i l’homosexualitat és un sinònim de malaltia i desviació sexual. Al marge de la societat, els homosexuals pateixen discriminació individual, social i jurídica. Les lesbianes, pràcticament invisibles en la vida pública, pateixen un rebuig addicional per no complir el seu «paper natural de mares» en el marc de la família tradicional.

Amb “Lesbianes i molt més”, la fotògrafa Hanna Jarzabek vol explicar la història d’aquestes dones, mostrant no només situacions típiques de la vida quotidiana, sinó també la seva lluita contra l’homofòbia, els seus interessos i el que -segons elles mateixes- els defineix més enllà de la seva orientació sexual.

Al projecte hi van participar 12 parelles lesbianes. Algunes de les persones interessades a participar inicialment, van decidir que les seves fotografies fossin retirades, per la por de les possibles conseqüències de la seva «sortida de l’armari» en les seves vides familiars o professionals.

Data: Del 22 de maig a l’11 de juny de 2012
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta