Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Taller de fotografia de viatges – Barcelona Photobloggers

Taller de fotografia de viatges

El fotògraf Alfons Rodríguez impartirà els dies 13, 20 y 27 de abril un taller a l’escola de fotografia GrisArt dirigit a totes aquelles persones que desitgin introduir-se i aprofundir en el món de la fotografia de viatges.

En aquest taller, Rodríguez analitzarà juntament amb els alumnes el concepte de fotografia de viatges i donarà les claus per a la realització d’un bon reportatge fotogràfic d’aquest tipus. És un curs ideal per a aquells aficionats a la fotografia i als viatges que vulguin millorar el nivell dels seus àlbums de viatges.

Aquest workshop forma part d’una sèrie de tallers de fotografia que la revista de viatges Descobrir organitza en col·laboració amb GrisArt.

Més informació a:

Descobrir