Fotopassejada “Iniciació pràctica a la fotografia”

Les fotopassejades o “photowalks” s’han posat de moda, demostrant ser un sistema molt vàlid per entendre amb poc temps i de forma pràctica tots els conceptes fonamentals que ens calen per millorar les nostres fotografies. A Barcelona hi ha diferents col·lectius i particulars que organitzen periòdicament aquest tipus de taller-trobada, que habitualment acostumen a ocupar mitja jornada.

espaifotografic.cat vol oferir una experiència diferent: per poc més podreu aprofitar tot el dia passejant, gaudint i coneixent tot el que us cal per a dominar completament la càmera i fer millors fotografies. La primera passejada es farà el dissabte 14 d’abril i transcorrerà per la zona del Fòrum de Barcelona. Els participants aprofitaran el singular disseny dels edificis i els atractius d’aquesta àmplia zona de la ciutat per fer les seves pràctiques fotogràfiques. Per a l’ocasió es comptarà amb la col·laboració de dos fotògrafs amb sobrada experiència: Eduard Selva i Quim Dasquens. En tot moment tots dos estaran al costat dels participants, explicant conceptes i solucionant i aclarint tots els seus dubtes de forma pràctica i individualitzada.

Més informació a:

espaifotografic.cat