Estrenem calendari d’esdeveniments fotogràfics!

Els anuncis d’exposicions, xerrades, presentacions, etc… constitueixen una part important del contingut de la web de Barcelona Photobloggers. Són tants els esdeveniments relacionats amb el món de la fotografia que es realitzen cada setmana a la nostra ciutat que de vegades resulta complicat portar el compte de tots ells i, en conseqüència, sempre acabem perdent-nos alguns que podrien ser del nostre interès.

Per intentar pal·liar aquest problema hem muntat un calendari d’esdeveniments que esperem que us sigui útil per estar al dia de tot el que es cou a nivell fotogràfic a Barcelona. Podeu accedir a ell clicant la pestanya “Agenda” del menú superior de la web. També podeu exportar els esdeveniments del calendari a Google Calendar o descarregar un fitxer amb format iCalendar per a importar els esdeveniments en una aplicació de calendari personal com ara iCal.

4 comentaris a “Estrenem calendari d’esdeveniments fotogràfics!

  1. Lástima que el calendario no sea importable a Google Calendars para así poder tenerlo integrado con el resto los calendarios que todos tenemos.
    ¿Habéis valorado dicha posibilidad?
    Gracias y enhorabuena por la iniciativa.

  2. Felicidades por el trabajo, es muy practico para saber que exposiciones/actos hay cada día sin tener que rastrear los posts de las ultimas dos semanas 🙂

Els comentaris estan tancats.