Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Taller «Fotografia de paisatge i natura» – Barcelona Photobloggers

Taller «Fotografia de paisatge i natura»

El fotògraf Iñaki Relanzón impartirà els propers 4, 5 i 11 de noveembre un taller a l’escola de fotografia GrisArt dedicat a la fotografia de paisatge i natura.

Iñaki Relanzón és fotògraf de natura i vida salvatge des de fa més de 15 anys. Les seves imatges es publiquen en moltíssims mitjans internacionals. Ha participat en prestigiosos projectes com el «Wild Wonders of Europe». És autor de sis llibres fotogràfics i ha col·laborat en la il·lustració de més d’un centenar d’obres. És membre de la ILCP (International League of Conservation Photographers) i viatja amb la seva càmera pels cinc continents buscant nous reportatges.

Aquest taller forma part d’una sèrie de tallers de fotografia que la revista de viatges Descobrir organitza en col·laboració amb GrisArt des del passat mes de juliol.

Més informació a:

Descobrir