Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Taller «Fotografia de viatges» – Barcelona Photobloggers

Taller «Fotografia de viatges»

El fotògraf Siqui Sánchez impartirà el proper dissabte 1 d’octubre un taller de fotografia de viatges.

Fotògraf de viatges, industrial, de publicitat, editorial, entre d’altres, el seu treball s’ha publicat a The New York Times, Los Angeles Times, The Guardian, i així com a principals revistes de viatges d’Espanya i està representat per Getty Images. Ha estat reconegut diverses vegades amb premis LAUS i LUX.

L’objectiu principal del taller és oferir als assistents eines per focalitzar el seu interès per la fotografia d’una manera productiva. Ara que és més fàcil que mai fer fotografies, és més fàcil que mai també caure en la banalitat i la irrellevància. El nostre treball fotogràfic ha de ser sempre un reflex dels nostres interessos i de les nostres inquietuds. Per als fotògrafs és més important que mai dotar al seu treball d’un segell personal. La prioritat del curs és donar algunes pautes de treball que serveixin d’orientació per aconseguir aquest estil, que només pot ser adquirit amb la pràctica. Les qüestions més tècniques s’abordaran en funció d’aquesta premissa.

El taller, organitzat per espaifotografic.cat, es realitzarà al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt en una ampla sala condicionada. El preu és de 75€ només el taller i 100€ amb el dinar inclòs.

Més informació a:

espaifotografic.cat