Acció fotogràfica «Toma!»

Standard Books i pingpongtherapy presenten «Toma!», una acció fotogràfica popular per disfrutar i celebrar el goig de la fotografia de carrer, una petita trobada a l’entorn de la figura de Garry Winogrand. Una festa per a tothom, pels qui fa molts anys que s’hi dediquen i pels qui van començar ahir, pels aficionats, entesos, despreocupats o rigurosos amants de la fotografia!

Amb l’excusa d’acomiadar l’exposició «Women are beautiful» de Winogrand que la Fundació Foto Colectania ha portat a Barcelona, els organitzadors conviden a tothom a participar en aquest gest popular d’amor cap a la fotografia. La idea és pujar, tots junts, fent fotos de carrer, des de Plaça Catalunya fins a la galeria on se celebra l’exposició.

Com a colofó s’editarà un llibret amb les fotos fetes pels participants durant l’acció. Si voleu formar part d’aquest projecte haureu d’enviar les vostres imatges a l’adreça de correu electrònic tomallibre@gmail.com abans del 30 de juny.

Data: Dissabte 4 de juny de 2011
Horari: A les 11h
Lloc: Plaça Catalunya 1, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta