Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Trobada de fotografia amb càmera de gran format – Barcelona Photobloggers

Trobada de fotografia amb càmera de gran format

Els nostres amics d’espaifotografic.cat organitzen el proper dissabte 5 de febrer un trobada temàtica al voltant de les càmeres de gran format.

Una càmera de gran format ens pot provocar molt respecte i podem pensar que queda molt lluny dels procediments fotogràfics actuals. Pot donar la sensació que és una càmera molt complexa, però en realitat la seva estructura és tan senzilla, que és idònia per entendre tots els conceptes tècnics que ens puguem plantejar actualment i pot ser molt aclaridor tant per als que utilitzin aquests tipus de càmeres com per qui només utilitzi les digitals. És una molt bona base per entendre el perquè de moltes de les preguntes que ens van sorgint a l’hora d’aprofundir en el tema fotogràfic. La seva versatilitat és apassionant i ens pot ajudar a estimar una mica més, si cal, el món de la fotografia.

La trobada constarà d’una part teòrica en la que s’explicarà la tècnica i el procés i una part pràctica on es fotografiaran diferents motius: un edifici, un retrat, un bodegó, etc… Es podran veure diferents models i formats: Linhoff, Sinar, Cambo; de 9×12, de 13×18 i potser de 20x25cm.

Aquesta trobada és una proposta molt engrescadora de la mà del fotògraf Joan Porredon, que s’encarregarà de la part més teòrica. Per la part pràctica es comptarà també amb l’ajuda dels fotògrafs Pitu Estol i Pep Mínguez, que guiaran als assistents i aclariran els dubtes que vagin sorgint.

La trobada tindrà lloc de 10h a 14h i de 16h a 19h, amb un petit descans a la primera part. L’exposició teòrica es farà al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i als voltants del mateix es faran les fotos i es visualitzaran els resultats. El preu d’aquesta trobada és de 35€, amb el dinar inclòs.

Més informació a:

espaifotografic.cat