Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Trobada interfòrums a Tarragona – Barcelona Photobloggers

Trobada interfòrums a Tarragona


Des de fa uns mesos hem estat en contacte amb els amics d’espaifotografic.cat i Vinaròs Photobloggers per a muntar una trobada conjunta. Finalment, la data escollida és el proper 18 de setembre de 2010. Ens trobarem a la ciutat de Tarragona, la capital del Tarragonès, una ciutat amb molta història.

El punt de trobada és al punt d’informació del Camp de Mart (Avinguda Catalunya) a les 9:00 h. Mentre esperem a que hi siguem tots, els puntuals tenen la muralla al costat per començar a distreure’s. Entrarem al casc antic a buscar el Carrer Major per arribar a la Catedral, després anirem a la Plaça del Fòrum, on farem una parada per recuperar. Baixarem cap a la Plaça del Rei, des d’on arribarem a la capçalera del Circ, més a baix hi ha l’Amfiteatre, arribarem a la Rambla Nova on tocarem ferro i tornarem passant per la Plaça de la Font.

Al migdia anirem a dinar al restaurant Les Fonts de Can Sala. El menú és de 30 €, possiblement serà l’única despesa, però qui no vulgui dinar de restaurant pot buscar una altre opció.

A la tarda visitarem l’Aqüeducte. Hi ha llocs que per entrar s’ha de pagar (3 €) com l’Amfiteatre, es pot entrar o no, segons les ganes, la conveniència o l’interès de cadascú.

Els interessats en inscriure’s a la trobada han d’enviar un correu electrònic a encuentros@barcelonaphotobloggers.org, indicant quants seran i si dinaran al restaurant. És necessari tenir una previsió de la gent que serem per encarregar el restaurant, el dia màxim per dir-ho és el proper 15 de setembre. Demanem un compromís seriós a l’hora de dir-ho, per tal de tenir una previsió encertada. També es pot preveure un menú infantil per qui vulgui venir amb nens.

Ens veiem a Tarragona!