Exposició “Tan a prop, tan lluny”

Xavi Lúcia Saló | ¿Carrito de la compra? ¡No, bicicleta! | Beijing, China
Xavi Lúcia Saló | ¿Carrito de la compra? ¡No, bicicleta! | Beijing, China

Les ciutats ens imprimeixen un ritme, una organització mental, un camp visual, un espai auditiu que ens acompanya i transforma cada dia. La cultura urbana és un nexe gairebé tan fort com l’idioma.

Els habitants de les grans ciutats compartim codis, costums, hàbits d’oci. Les escenes es confonen i al mateix temps, cadascuna de les ciutats, dels instants, dels detalls, tenen la seva identitat. Una identitat que combina la història d’ella mateixa i del país en què està immersa.

Barcelona Photobloggers presenta una selecció de fotografies dels membres del col·lectiu que busquen aquests encontres i identitats en una exposició que es podrà veure en el Centre Cívic Pati Llimona del 27 d’abril al 21 de maig de 2010.

A la mostra podrem veure els treballs d’Albert Masias, Araceli Merino, Arnaldis Enciso, Benjamín Julve, Cristina Saravia, Emilio Jurado, Enric Guaus, Ferran Jordà, Fran Simó, Godo Chillida, Irena Volkova, Joan Gamell, Joan Marc Carbo, Jordi Pinyol, Lluis Gerard, Marcelo Aurelio, Mario Comas, Martin Gallego, Mónica Guerrero, Núria Rodríguez, Sergi Bernal, Sergi Duran, Xavi Heredia, Xavi Lúcia i Zita Vehil.

Us convidem a la inauguració de l’exposició el proper dimarts 27 d’abril a les 19.30 h!

Data: Del 27 d’abril al 21 de maig de 2010
Horari: De dilluns a divendres de 9 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta