Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Estrena del documental «Learning from the Soulseekers» – Barcelona Photobloggers

Estrena del documental «Learning from the Soulseekers»

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya presenta el proper dijous 4 febrer a les 19h tres curts de producció pròpia realitzats per ELLEN JAMES. Aquestes peces d’autor giren al voltant de Bruce Gilden, Chris Steele Perkins i Chien-Chi Chang, tres dels fotògrafs de l’agència Magnum que van participar al Magnum Workshop Barcelona, organitzat pel festival TRAFIC’09, que va dur a terme diferents actes a l’IEFC.

Aprofitant la seva disposició, els assistents dels propis fotògrafs i alhora alumnes de l’IEFC, van entrevistar a aquestes grans figures del reportatge. El resultat reflecteix tant el moment de feedback entre assistent i autor, com una realització documental absolutament impecable i singular.

Es comptarà amb la presència d’ELLEN JAMES (Marta Delatte i Josep Almirall) i, a més, els alumnes que van fer d’assistents parlaran de la seva experiència.

Data: Dijous 4 febrer de 2010
Horari: A les 19:00 h
Lloc: Aula Nadar de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte d’Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta