TRAFIC’09

Trafic'09

Del 4 al 8 de novembre tindrà lloc a Barcelona la tercera edició de TRAFIC. Experiència fotogràfica. TRAFIC’09 és una iniciativa del Centre de Fotografia Documental de Barcelona i vol ser una concentració d’experiències al voltant de la fotografia documental per posar en contacte al públic amb la realitat filtrada per la mirada de diferents autors i narrada en clau d’opinió i compromís, afegint als altres esdeveniments fotogràfics la seva vocació participativa.

Conferències, debats, presentació de nous formats per a la difusió de la fotografia, projectes pedagògics a les escoles, la presència d’autors de la fotografia nacional (Pomés, Colita i Maury) i de nous valors emergents, visionat de porfolis… sempre amb la finalitat d’estimular els ciutadans a conèixer i reflexionar a partir el seu entorn vital i social i reflexionar, a través d’imatges documentals, estètiques i compromeses.

Del 3 al 7 de novembre tindran lloc els ja tradicionals Tallers de Fotografia Documental que aquest cop seran organitzats per Magnum Workshop al CCCB i a la seu del Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, i que comptaran amb la presència a Barcelona de sis membres destacats d’aquesta prestigiosa agència per a impartir els tallers i les conferències: Bruce Gilden, Chien-Chi Chang, Carl De Keyzer, Chris Steele-Perkins, Mark Power i Antoine D’Agata.

Una experiència que serà compartida amb tot el públic a les sessions de projeccions i debat (amb entrada lliure). Es consolida així la fecunda col·laboració establerta en l’edició passada amb la històrica agència Magnum Photos.

Data: Del 4 al 8 de novembre de 2009
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), C/ Montalegre 5, 08001 Barcelona (mapa) i Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte d’Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta