Workshop amb Patrick Bailly-Maître-Grand

El fotògraf Patrick Bailly-Maître-Grand impartirà la setmana del 8 al 12 de febrer de 2010 un workshop que porta per títol «Fotografia o infografia?» a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Patrick Bailly-Maître-Grand és físic, pintor i fotògraf. La seva obra és un reflex de la trajectòria per aquestes tres disciplines. Les seves fotografies combinen el rigor científic, tecnològic i una estètica poètica traduïda amb humor. Es caracteritzen per una imaginació juganera, associada a tecnologies complexes, com el daguerrotip, la perifotografia, la estrobofotografia, els viratges, els monotips directes, i altres invencions. Per ell, la fotografia és un mitjà de mirar el món i donar-li un sentit provisional. Patrick Bailly-Maître-Grand està considerat com un dels més importants daguerrotipistes contemporanis. Ha exposat al voltant del món i les seves obres formen part de col.leccions en els museus més prestigiosos, com el MoMA de Nova York, el Centre Pompidou de París, el Museu d’Art Modern i Contemporani d’Estrasburg, entre molts d’altres.

Més informació a:

Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya