Workshop amb José Manuel Navia

José Manuel Navia, un dels fotògrafs contemporanis més importants del nostre país, impartirà la setmana del 8 al 12 de febrer de 2010 un workshop que porta per títol «L’acte fotogràfic com a exercici de reconeixement» a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

En el taller es reflexionarà sobre el treball documental en fotografia: la confrontació amb el que és real i la subjectivitat de la mirada. S’analitzarà el camí d’anada i tornada entre el reportatge periodístic i el treball personal (i com aquests s’autoalimenten), així com els canvis amb que tot plegat s’enfronta en aquests moments.

El plantejament del taller és teòric-pràctic. Per una part, es veuran alguns projectes importants d’autors de la història de la fotografia (per veure el que es podria anomenar el que és documental i les seves trampes). L’autor també analitzarà el procés de realització d’alguns dels seus treballs, donant una especial importància a l’edició final. I, per altra part, els alumnes aportaran els seus treballs, o bé en el procés de realització, o ja més acabats, per ser visionats en grup, analitzats i en algun cas, editats (es presentaran en paper o en format digital, preferiblement jpeg).

Més informació a:

Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

Un comentario en “Workshop amb José Manuel Navia

Los comentarios están cerrados.