Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php:800) in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 265
Presentació del llibre “Así trabaja la fotógrafa Fina Lunes” – Barcelona Photobloggers

Presentació del llibre “Así trabaja la fotógrafa Fina Lunes”

El proper dimecres 20 de gener a les 19h tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya la presentació del llibre “Así trabaja la fotógrafa Fina Lunes”, sobre la fotògrafa de moda Fina Lunes. La presentació anirà a càrrec de Conxita Alarcón, directora de l’editorial Artual.

Per a Fina Lunes la fotografia de moda va molt més allà de mostrar peces o complements, presentar aquests elements en imatges carregades de màgia i poesia és el seu principal repte i passió.

Va iniciar la seva trajectòria fa tres dècades, va començar en el camp de la fotografia de bodegó i retrat, però va acabar especialitzant-se en moda i publicitat.

En aquest llibre l’autora exposa amb un estil senzill i amè com afronta el desenvolupament del seu treball, com elabora conceptes que posteriorment tradueix en imatges amb un estil propi, presentant les seves eines, des de l’equip fins als esquemes d’il·luminació que més utilitza i perquè. També reflexiona sobre aspectes com la sociologia de la moda o la influència de la seva feina com a docent en les seves imatges i viceversa.

En resum, un apassionant viatge cap al seu laboratori màgic, on els productes es converteixen en mitjans portadors de sentiments i emocions.

Data: Dimecres 20 de gener de 2010
Horari: A les 19:00 h
Lloc: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte d’Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta