La imagen de la semana: «Grizzlie #2» de Ullfoll

La imagen de la semana: "Grizzlie #2" de Ullfoll
Grizzlie #2 de Ullfoll.

Las finalistas de esta semana son: Ferran Jordà: Within a flower / Dins d’una flor, Xavi Heredia: Portrait of a young mantis, Joan Trujillo: Swirl, Latzucac: Tardor i Llum, Kiti Jordà: Somnis, des.enfo.ca: High jump, Alex Caballero: Sentimientos, Marc Muñoz Arnau: Sheziss y Benjamín Julve Pérez: Puerta III.

Esta semana la elección la ha hecho Emilio Izquierdo Llorente, ganador de la semana anterior.

5 comentarios en “La imagen de la semana: «Grizzlie #2» de Ullfoll

  1. Enhorabona als seleccionats i, especialment al guanyador, una foto fantàstica, i gràcies a l’Emilio per la feinada de sel·leccionar finalistes i guanyador. Trobo que aquest «joc» és una forma fantàstica de descobrir nous blogs interessantíssims. Una abraçada.
    x.

Los comentarios están cerrados.